1/4/08

WQ, WIKI I CACERA DEL TRESOR

Hola! Soc María i vull parlar-vos un poquet d'eixa pràctica que hem tingut que fer en aquestes vacances sobre les WebQuest, les Wiki i les Caceres del Tresor.
Crec que és un pràctica mot necessària ja que tots tres tenen molts usos en educació i també poden ajudar-nos molt al llarg de la nostra carrera universitària.
Ja que de la WQ ja sabia suficient gràcies a la que vam fer l'any passat a l'assignatura de Didàctica General, el que més m'ha agradat d'aquesta pràctica és poder indagar un poquet més en el món de les Caceres del Tresor i, sobre tot, de les Wiki.
Cercant per la xarxa un poquet per a trobar més exemples i informació sobres les Wiki i les Caceres del Tresor, em vaig trobar aquest vídeo que explica de manera molt senzilla el que és una Wiki. Crec que és molt interessant per a que ho vejan els xiquets i les persones que no saben res del que és una Wiki i, de segur, que de seguida ho entendran.
Ací us ho deixe.



Bé, espere que després de la pràctica feta i aquest vídeo ja no hi haja cap dubte sobre el que és una Wiki. De tota manera, la meua companya també us posarà un petit comentari sobre les seues experiències amb la pràctica de les WQ, les Caceres del Tresor i les Wiki.

Adéu i fins que ens tornem a veure.