29/4/08

PREMIS MEC

Tots els anys, el MEC atorga uns premis als millors materials curriculars que utilitzen les TIC, i nosaltres ens hem ficat per tal de conéixer alguns dels treballs premiats. Concretament ens hem ficat en els premis de l'any 2005, i hem trobat una activitat que tracta d'un recurs indispensable per a la vida: l'AIGUA.
Aquesta pàgina consta dels següents apartats:
Un apartat per al mestre d'explicació teòrica, un altre també d'explicació però per al xiquet; un apartat d'activitats, del qual parlarem un poquet més endavant; un apartat per a que, tant els xiquets com els adults que es fiquen en aquesta pàgina puguen avaluar el seu contingut. Per últim, apareixen els apartats dels autors (qui ha fet aquest projecte) i un apartat amb direccions recomanades per a aprofundir un poquet més en la temàtica tractada.
El problema que hem vist és que les activitats es troben abans que l'explicació i, potser, això dificulte un poquet el treball del xiquet; seria recomanable posar-les després per a que l'alumne no pense que ha de fer-les abans.
El desenvolupament de les activitats està molt, molt bé; ens ha agradat moltíssim perquè és molt complet, interactiu, divertit i educatiu.

De tota manera, tampoc anem a contar-vos tot el contingut, perquè és molt llarg, així que fiqueu-vos en aquesta pàgina i comproveu per vosaltros mateixos com d'interessant és aquest projecte.

http://concurso.cnice.mec.es/cnice2005/63_el_agua/index.html